Burn-out informatie, massale zoektocht

Burn-out informatie, massale zoektocht

De burn-out informatie pagina van Fonds Psychische Gezondheid heeft een recordaantal bezoekers. Aanhoudende hoge werkdruk en angst om een baan te verliezen leiden bij een steeds grotere groep tot stress.

Een recordaantal bezoekers heeft dit jaar de burn-outpagina van Fonds Psychische Gezondheid bekeken ( www.psychischegezondheid.nl/burnout ). Bijna 17.000 mensen bezochten de webpagina in de eerste acht maanden van 2013. Dat is bijna vier keer zo veel als over dezelfde periode in 2012 (4500, red.). Ook de interesse voor de stresstest is explosief gestegen. Dit jaar is de test al 30.000 keer ingevuld, in 2012 gebeurde dat over het hele jaar genomen nog 15.000 maal. Baer Jonkers, psycholoog van Fonds Psychische Gezondheid, spreekt van een zorgelijke ontwikkeling. ”Door de aanhoudende hoge werkdruk en toenemende angst om een baan kwijt te raken, kampt een steeds grotere groep met stress.

Bron: Metro

Bedrijfspsycholoog Arjan Bentsink is gespecialiseerd in de behandeling van burn-out klachten. Gespecialiseerde hulp voor spoedig, duurzaam herstel. 

Deel deze pagina...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin