Psychopraktisch op bedrijvenbeurs Winterswijk

Psychopraktisch op Bedrijvenbeurs Winterswijk.

Psychopraktisch is in het weekend van 26 en 27 september aanwezig als standhouder op de eerste Bedrijvenbeurs Winterswijk. De beurs is een initiatief van O2W, Ondernemers Overeg Winterswijk. Psychopraktisch vind het als Winterswijkse onderneming belangrijk om te laten zien wat zij kan beteken voor werkend Winterswijk en omgeving.

Psychopraktisch beursdeelnemer O2W Winterswijk

 Bedrijvenbeurs programma

De beurs is op zaterdag geopend voor bezoekers van 10.00 – 18.00 uur en op zondag van 10.00 – 17.00 uur. De burgemeester opent de beurs op luidruchtige wijze. Het verdere programma is nog niet definitief, maar we kunnen al wel melden dat we de volgende sprekers hebben gestrikt:

·         Henk ten Dolle – 3D printen

·         Frans Miggelbrink – onderwerp volgt

·         Naam spreker volgt – Achterhoek Duurzaam Verbouwen

·         Henk Kip – Zonne-energie is de toekomst

·         Jacqueline Kasten – Kinderthuiszorg

·         Annemieke Gildhuis – Werken in Winterswijk

·         Peter Drenth – Achterhoek 2020

Het letterlijke hoogtepunt van de beurs is de SkyWatch (zie foto’s ), waarop Winterswijk vanaf grote hoogte bekeken kan worden.

skywatch

 

Ook kunnen bezoekers ongelukken veroorzaken in een auto- en motorsimulator en spieren kweken tijdens verschillende sport- en fitnessdemo’s. Verder rijdt er op beide dagen een dubbeldekker van De Storm naar de bedrijventerreinen en weer terug.

Jeugd Kinderen vermaken zich met muzikale en dansworkshops, leven zich uit op het springkussen of worden geschminkt en opgemaakt voor een fotoshoot. Ook zijn er in samenwerking met Stichting Welzijn Winterswijk en Muziekvereniging Excelsior verschillende activiteiten op de locatie De Springplank. Daarnaast heeft de brandweer nog een verrassing voor de jongste bezoekers.

Win een gratis Loopbaanwaardebon

Op de beurs kunt u nader kennismaken met Psycholoog Arjan Bentsink en informatie ontvangen over de diensten van Psychopraktisch. Onder de  beursbezoekers wordt een NOLOC Loopbaanwaardebonnen t.w.v. €350,– verloot. Psychopraktisch is als specialist op het gebied van mens en werk, onder andere aangesloten bij de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals NOLOC.  Een goede loopbaanontwikkeling is belangrijk. Je haalt dan meer uit je werk en meer uit jezelf. Deskundig loopbaanadvies kan erg waardevol zijn voor een optimale loopbaanontwikkeling. Erkende loopbaanadviseurs sturen en moedigen mensen aan om meer uit zich zelf te halen. Dit stimuleert de motivatie, en zo kun je met plezier je werk blijven/gaan doen. Met de waardebon ontvangt u gratis loopbaanadvies, afgestemd op de loopbaanpositie van de winnaar. Kortom voor iedere bezoeker, werkend of studerend een waardevolle prijs.

Psychopraktisch nodigt u uit

U bent van harte uitgenodigd om het laatste weekend van september kennis te maken met Psychopraktisch en een grote diversiteit aan collega ondernemingen. Wij hopen u te mogen verwelkomen.

 

Deel deze pagina...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin