Ontwikkeladvies

Ontwikkeladvies

Ontwikkeladvies hoezo? Je hebt het prima naar je zin op je werk. Leuke collega’s en werk waar je goed in bent. Geschikte werktijden en een salaris waar je tevreden mee bent. Kortom, een goede werkplek voor jou. Wel word je een jaartje ouder en de veranderingen op het werk blijven doorgaan.

Maar hoe ziet dit er over tien jaar uit? Kun je je huidige werk tot de nieuwe AOW-leeftijd volhouden? Bestaat je werk dan nog wel? Hoe kun je werken leuk houden? Zou je misschien niet iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen kun je dan nemen?

Na 100 succesvolle trajecten, zijn mijn eigen ervaringen, en die van de deelnemers zeer positief. Deelnemers vertellen hier enthousiast over, mede daardoor merk ik een sterk toenemende bekendheid en belangstelling. Deelnemers hebben nieuwe inzichten opgedaan over zichzelf. Duidelijk inzicht gekregen in hun toekomstwensen, kwaliteiten, mogelijkheden, en (onvermoede) loopbaankansen. En deelnemers hebben vaak concrete, moedige, stappen gezet in hun loopbaan.

Ontwikkeladvies 45 plussers subsidieregeling voor werkenden, gratis loopbaanadvies Noloc

Tijdelijke subsidieregeling beëindigd

Het Ontwikkeladvies voor werkenden ouder dan vijfenveertig jaar is in 2018 en 2019 gesubsidieerd door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Deze regeling is per 19 november 2019 gestopt.

Aantrekkelijk tarief ontwikkeladvies

Veel mensen hebben middels het gesubsidieerd ontwikkeladvies kennis gemaakt met de grote voordelen van dit adviestraject. Er zijn nog steeds veel mensen die hiervan gebruik willen maken. Ik heb er daarom voor gekozen om deze dienst te blijven aanbieden voor een gunstig tarief. Ik verhoog de kosten, zoals vele collega aanbieders, niet en bied deze voor hetzelfde voormalige subsidiebedrag aan. De kosten voor het ontwikkeladvies bedragen €600. Voor particulieren is dit bedrag inclusief BTW.  Als je meer wilt weten over de kosten of vergoedingsmogelijkheden, neem dan gerust even contact op.

Ontwikkeladvies, wat heb je eraan, wat levert het op?

Tijdens het Ontwikkeladvies krijg je een op maat gemaakt advies. Tijdens een drietal gesprekken, zullen je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het Ontwikkeltraject heb je een bruikbaar Ontwikkelplan dat je meer zicht geeft over wat de toekomst voor jou brengt. Hiermee krijg je een beter beeld van wat je wilt, kunt en wat jouw mogelijkheden zijn om te zorgen dat je prettig werkend je AOW-leeftijd kunt bereiken.

Ontwikkeladvies bij Psychopraktisch in Winterswijk

Het adviestraject bestaat uit  3 gesprekken van circa 1,5 uur. Deze gesprekken worden gehouden in Winterswijk. Het advies traject wordt ondersteund met online vragenlijsten e/o testen. Zie hiervoor de schematische weergave.

Ontwikkeladvies vijfenveertigjarigen, 45+, subsidie loopbaanadvies, Psychopraktisch lid Noloc

Aanmelden voor Ontwikkeladvies is eenvoudig, meld jezelf nu aan!

(Let op! Het ontwikkeladvies wordt per ingang van 19-11 2019 niet meer gesubsidieerd)

Aanmelden voor ontwikkeladvies kan heel eenvoudig, door hieronder het aanmeldformulier in te vullen. Ik neem dan spoedig contact met je op voor het maken van een afspraak.

Heb je nog twijfel of een vraag? Heel begrijpelijk, neem gerust contact op.

Wil je meer weten over loopbaanprofessional/A&O psycholoog Arjan Bentsink of meer weten over de praktijk, kijk gerust verder op deze site.