Praktijk info

Psychologenpraktijk 

Psychologenpraktijk Psychopraktisch is gevestigd in Winterswijk, Doetinchem en Arnhem.

Tarieven en vergoedingen

U heeft geen doorverwijzing nodig van uw huisarts. De dienstverlening van Psychopraktisch wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Wij informeren u graag over de tarieven en alternatieve vergoedingen.

Snelle hulp  

Psychopraktisch streeft naar een snelle dienstverlening. Een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek kan veelal binnen één week ingepland worden. Hierbij bestaat de (beperkte) mogelijkheid om een afspraak te plannen in de avonduren. Voor zakelijke klanten behoort een afspraak op locatie tot de mogelijkheden.

Liever niet wachten, maar direct starten? Dan is kortdurende, effectieve, betaalbare online hulp, wellicht heel geschikt voor u. Deze wordt aangeboden onder de naam Psycholoog on-demand. Neem een kijkje op de website van psycholoog on-demand, en vul direct de test in, om te zien of deze vorm van begeleiding geschikt is.

Kwalificaties psychologenpraktijk

Arjan Bentsink is universitair afgestudeerd arbeids- en organisatie psycholoog. Aangesloten / ingeschreven bij het NIP, NOLOC, International register online coaches en counselers .

NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)

Een belangrijk kenmerk van de psychologische hulp van psychopraktisch is betrouwbaarheid. Deze betrouwbaarheid wordt mede gewaarborgd door het lidmaatschap van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP). Het NIP heeft een beroepscode opgesteld. Hierin staan de kwalificaties, eisen, richtlijnen en gedragsregels waaraan het werk van een psycholoog moet voldoen. Deze zijn gebaseerd op de principes verantwoordelijkheid, integriteit, respect en deskundigheid. Daarnaast kent het NIP een onafhankelijke klachtencommissie.

NOLOC (Vereniging voor loopbaanprofessionals)

Daarnaast is Arjan Bentsink ingeschreven in het beroepsregister voor loopbaanprofessionals van Noloc (Vereniging voor loopbaanprofessionals). Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en zet zich in voor de bevordering van de professionaliteit van de beroepsgroep. Daarnaast maakt Noloc zich sterk voor goede loopbaanontwikkeling van werkenden in Nederland. Opdrachtgevers en cliënten kunnen gekwalificeerde adviseurs herkennen aan de beschermde titel ‘Noloc erkend loopbaanprofessional’. Via toetsing en een beroepsregister zorgt Noloc voor meer betrouwbaarheid en professionaliteit. Noloc-leden zijn verplicht om de kwalificaties voor beroepserkenning te verwerven.

International eCoach & eCounselor Register (eCoachPro)

eCoachPro is een van de eerste organisaties wereldwijd dat een gestructureerde aanpak (model en methodiek) heeft ontwikkelend voor effectieve online communicatie en begeleiding. Professionals die in het internationale register zijn opgenomen, voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Privacy policy (AVG)

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. In onze privacy policy leest u, hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Methodieken

Betrouwbaarheid heeft ook betrekking op de gebruikte methodieken. Binnen de Coachings- en organisatieadviesbranche worden vaak methoden gebruikt zonder deugdelijke wetenschappelijke onderbouwing, dan wel toetsing. De psychologische hulp van de werk psycholoog is mede effectief doordat deze geworteld is in een stevige wetenschappelijke bodem. In de werkwijze wordt nadrukkelijk gezocht naar het vertalen van wetenschappelijke, soms abstracte begrippen, naar een praktische toepassing. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van goed gevalideerde psychologische testen.

Contact

Wilt u weten wat Psychopraktisch voor u kan betekenen, wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Bel nu, of stuur een mail. Tijdens contacturen, kan ik u niet altijd telefonisch te woord te staan. U wordt dan doorgeschakeld naar de voicemail, laat in dat geval een bericht achter en ik bel u spoedig terug. Hieronder vindt u alle contact gegevens. Ik ben benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik hoop op een spoedig contact!

Adresgegevens psychologenpraktijk PsychopraktischPsycholoog burn-out, psycholoog werk, psycholoog bedrijven, psycholoog online

De Huininkmaat 2        

7101 JJ  Winterswijk 

Mail:

Tel:   06 – 2435 0101